NEGATİF RUHLAR

kavgadan, çatışmadan beslenen ruhlardır bunlar.

cinni şeytanlar dahi tıpkı bunlar gibidir. insanlara negatif, karanlık ve şer işler yaptırmayı kendilerine görev edinirler ve o işlerin yapılma sürecinde üretilen karanlık enerji ile de beslenirler. beslenmekten kasıt kesinlikle mecaz değildir; düpedüz karanlık enerji ile gıdalanır bunlar. acıktıkça velinimetlerini tekrar günaha teşvik ederler. kısır döngü böylece sürüp gider.

emmare dediğimiz madde ve tabiat seviyesine düşmüş ruhların da şeytandan farkı yoktur. onlar dahi ancak çatışmadan, kavgadan, ısırmaktan, saldırmaktan, eleştirmekten vb. negatifliklerden hoşlanırlar ve bunlardan gıdalanırlar.

ben böyle kimseleri çok gözlemledim. normal hallerinde çok miskinler, ancak kavga ve gürültü olduğunda can geliyor bunlara; adeta hayat buluyorlar; çünkü negatif enerjiden besleniyorlar. kavga gürültü imkanını elinden alsanız bunların, oldukları yerde helak olup giderler. zira dışarda kavga edecek birilerini bulamazlarsa, bu sefer kendi kendileri ile kavga ederler.

negatif ruhların yalnız kalamamalarının sebebi budur. kendi karanlıkları, kendi çelişkileri, kendi çatışmaları ile başa başa kalmak istemezler gayet haklı olarak. o nedenle bir kimsenin yalnız kalabilme gücü, o kimsenin olgunluğu ve iç barışını sağlayabilme derecesi ile doğru orantılıdır(bir de hamlığı yüzünden arkadaş edinemeyen ve yalnızlığı seçen değil; ama yalnızlığa mahkum olan kimseler vardır. burada bahsimiz onlar değildir).

pozitif ruhlar çatışmaya ihtiyaç duymaksızın iş yapabilirler. kimseye saldırmadan, kimseyle kavga gürültü çıkarmadan işlerini yürütebilirler. ortaya orijinal görüşler, fikirler koyarlar. onların yolu taklit değildir. ancak negatif ruhlar ne yazık ki, bunlara dahi rahat vermezler ve gelir bulaşırlar.

her ne gerekçeyle olursa olsun, birbirlerine sövüp sayanlar, birbirleri ile amansız bir rekabete girenler, birbirleri aleyhinde her türlü menfiliği yapanlar negatif ruhlardır. insanların ezici çoğu böyledir. dikkat ederseniz siyasi yapı bile karanlık ruhlara göre ve onlara hitap edecek şekilde dizayn edilmiştir.

NEGATİF RUHLAR” üzerine 2 yorum

  1. Negatif ruhlar pozitif ruhlardan beslenmek için çatışma çıkardıklarında pozitif ruhlar ne yapmalı. Pozitif ruhlar onlar için her an yağmalanmaya müsait erzak deposu niteliğinde. Üstelik negatif ruhlar işbirlikçi oluyor bir adet ceylan bulup etini kemiğini parçalayan vahşi hayvan sürüsü ve bunlardan kalan artıklara koşan çakallar ve leşcil kuşlar gibi..

    Beğen

  2. Belki pozitif ruhların maruz kaldığı çatışmalar ve bunlara tahammülleri negatif ruhların arzu edebileceklerinin çok ötesinde oluyor ama bu kavga, çatışmalar şuura tekabül ettiğinden hiçbir karanlık enerji açığa çıkmıyor. Birinde oklar dışarı doğrulmuş diğerinde içeri doğrultulmuş oluyor.

    “iktidardan düşmüş dinlere çocuklar da söver. sıkıysa iktidardaki dine yani bilimperestliğe söv; yani gerçek anlamda ona zarar verici faaliyette bulun; gör bakalım neler oluyor.”

    Dışarıya, başkasına, diğerine ok atmayı çocuklar da yapar. Ama hedef tahtasına kendini koymayı herkes yapamaz.

    Pozitif ruhların hedef tahtasında hep ben var. Ben’e muhalefette Allah rızası ve muradı olduğundan negatif ruhlar gibi aç ve azıksız da kalmıyorlar.

    Beğen

Yorum bırakın